top of page

Evenementen

Night for the Stars

Op 20.01.2020 vindt de ‘Night for the Stars’ plaats in de Schouwburg te Venray. Een benefiet avond voor stichting ALS met daarbij een speciaal optreden van OG3NE als ambassadeur van Stichting ALS Nederland.

Gladys van den Munckhof organiseert dit als ode aan haar moeder.

“Deze vreselijke ziekte is een aantal jaren geleden ongevraagd ons leven binnen geslopen, de dag waarop mijn moeder deze diagnose kreeg. De dag waarop alles anders werd… Elke jaar krijgen 500 mensen ALS. Na het stellen van deze diagnose is de gemiddelde levensverwachting slechts 3 tot 5 jaar. Er is vooralsnog geen kans op genezing. NIET EENS EEN KANS…. Er is maar 1 manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek. Daar is geld voor nodig vandaar dit initiatief. Als familie kijken wij machteloos toe hoe alles afgenomen wordt. Gelukkig heeft ALS ‘een gezicht’ gekregen door oa de icebucket challenge. Nu zijn wij aan de beurt! Deze benefiet avond wordt een ode aan mijn moeder maar is tevens om aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte en we streven naar een mooi bedrag om te overhandigen aan stichting ALS Nederland!”

Wat kunt u verwachten

Wat kunt U verwachten?
Een indrukwekkende avond in het theater van de Schouwburg te Venray. Een avond met een lach en een traan genaamd ‘The Night for the Stars’.


Sterren in de zin van de Sterren die ons reeds ontvallen zijn.
Sterren zijn de mensen die vechten tegen deze ziekte.
Sterren zijn alle mensen die deze avond mogelijk maken…..

We willen nog niet het complete programma openbaar maken maar wat we wel vol trots willen vertellen is dat OG3NE als ambassadeur van stichting ALS een speciaal optreden geeft gedurende deze avond. Verder zullen er nog een aantal bekende namen acte de présence geven maar om de avond een verrassend karakter te geven willen we nog niet alles bekend maken.

 

Enkele namen zullen vanaf nu onthuld worden via de Facebook pagina van Gladys Events.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.gladys-events.nl.

Info inzake sponsorpakketten is te verkrijgen via welkom@gladys-events.nl.

bij-night-for-the-stars.png
bottom of page