top of page

BBQ

Schermafbeelding 2021-07-30 om 13.00.32.png
Wat ALS

*** Wat ALS niets meer vanzelfsprekend is & JIJ het verschil kunt maken…***

 

Tijdens het weekend van 24 september t/m 26 september as kun jij het verschil maken!

Heel Nederland kan in actie komen tijdens dit weekend voor de slopende spierziekte ALS.

Samen met de firma A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV is een ludieke actie bedacht. Bestel je barbecue voor 24, 25 of 26 september via barbecue.nl en druk op het ALS menu.

Van ieder menu gaat 2 euro naar de stichting ALS. Jij kunt samen met je vrienden, familie, buurt (tevens burendag 2021), vereniging of collega’s barbecueën en per menu doneert de firma A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV aan de stichting ALS. Met 1 druk op de knop bestel je niet alleen je menu maar je wordt compleet “ontlast”. Het menu is namelijk inclusief 5 stuks vlees, sauzen, salades, stokbrood, zelfs incl. de barbecue, porselein servies, bestek en het wordt geleverd op ieder gewenste plek in Nederland ( muv de Waddeneilanden ).

En het mooie is dat je alles na afloop in de krat mag doen en zij doen de afwas voor je! (vegetarisch of halal is ook een optie). De prijs van dit uitgebreide arrangement is 15,50 euro pp (waarvan 2 euro naar de stichting ALS gaat)

Bestellen is mogelijk vanaf 4 personen vanaf 28 juli as via www.barbecue.nl of bel naar

077 – 467 7200

 

Bij de vreselijke ziekte ALS vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig. We hebben geen tijd te verliezen.

Met meer geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS. Er er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling.

 

Daarom deze actie!

Aarzel niet & steun ons. Deel de actie zoveel mogelijk op social media. Hoe bijzonder zou het zijn als Nederland massaal aan de barbecue zit tijdens het weekend van 24 t/m 26 september & daarmee stichting ALS steunt! Ben creatief! De weergoden zitten niet altijd mee maar onder een overkapping of in een tent kan de barbecue altijd doorgaan.

Volg onze facebook pagina Stichting ALS Limburg en blijf op de hoogte van onze actie. En uiteraard zou het fantastisch zijn als je ook een eigen actie gedurende dit weekend houdt. Dit kan van alles zijn, denk aan flessen inleveren, sponsorloop of iets dergelijks. Stuur vooral foto’s naar de facebook pagina van ALS Limburg van jouw barbecue. De 3 origineelste foto’s worden beloond met waardebonnen voor 7 personen om te gourmetten in de wintermaanden.

Dank U wel alvast!

Dit is een initiatief van Stichting ALS Limburg in samenwerking met stichting ALS Nederland

Www.alslimburg.nl

bottom of page